Over mij

Mijn naam is Maurice Spa en ben in 1989 begonnen als leerling autospuiter. In combinatie met school en praktijk heb ik een opleiding gevolgd bij een erkend autoschadeherstel bedrijf. In deze periode heb ik mijn diploma’s 1e & 2e autospuiter behaald en diverse trainingen gevolgd. Na ruim 30 jaar ervaring met het spuiten van voertuigen en meubels etc. heb ik besloten om mijn eigen spuiterij te beginnen.

Als gevolg van de blijvende ontwikkelingen in de autoschadeherstel en belastende maatregelen voor het milieu, heb ik de benodigde certificaten en vergunningen om hier zorgvuldig mee om te gaan en verantwoord mijn passie te kunnen uitvoeren.

Mijn specialisatie richt zich vooral op de autoschade, van spotrepair en parkeerschades tot en met het herstellen en spuiten van meerdere delen. Aangezien ik beschik over een compleet watergedragen laksysteem, kan ik alle kleuren zelf maken en met de photospectrometer de kleur inlezen voor een perfecte match met de bestaande kleur.

Ook voor het spuiten van uw scooter, motorfiets en meubels kunt u bij mij terecht. Een Piaggio Vespa met valschade of een keuken voorzien van een nieuw kleurtje. Alles kan!

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte, kunt u altijd bellen, whatsappen of mailen.

Langskomen mag natuurlijk ook. De koffie staat klaar!